За Нас

Почти 30 години фирма “Кристиян Величков” ЕООД е специализирана във внос и търговия с маслини. От 1993 г. внимателно избираме най-добрите продукти предлагани в Гърция и Турция. В търговската мрежа, нашите продуктите се предлагат под марката REGINA. Тя е високо ценена на българския пазар и се е наложила на пазара със своето качество и цена. Поддържаме и предлагаме маслини из цялата ценова гама. Предлагаме също така и турски маслини, като по този начин задоволяваме и търсенето на по-евтини продукти, но с добро качество. Всички предлагани стоки са сертифицирани по ISO 9001:2000. Работим с повечето големи вериги магазини на територията на Република България. Предлагаме безплатна доставка.

начало-за-нас

"Нашата мисия е предлагаме на нашите клиенти и партньори висококачествени продукти на конкурентни цени."

маслиново-масло-regina

Благодарение на нашия опит в търговията с Гърция и контакти създадени през годините, успяваме да предложим нещо различно от всички останали. А именно висококачествено, не рафинирано, не филтрирано Маслиново Масло Extra Virgin (Зехтин). Този продукт се предлага изключително в нашите фирмени магазини и в обектите на доверени партньори (млекарници, плод и зеленчуци, кулинарни магазини).

За фирмените ни магазини и доверените ни партньори внасяме богата гама от гръцки салати, пикантни и люти чушки, сушени домати, каперси и други традиционни за Гърция артикули. Повече можете да научите на страницата Фирмени Магазини.

Ние познаваме и ценим вкуса и високите изисквания на българския потребител. Затова поддържаме най-голямото разнообразие от видове маслини и можем да отговорим на всички предпочитания на нашите клиенти по отношение на вкус цена и качество на предлаганите артикули. И най-важното – във всеки етап от работата си ние се отнасяме с нашите клиенти с грижата на добър стопанин.

Ваш, Кристиян Величков

Prilojenie 1.3 Plakat.pptx